Чотири продукти для жінок

     395  

Броколі, цибуля, боби та лосось допоможуть зберегти здоров’я

Броколі багата на вітаміни та мінеральні речовини, які допомагають запобігти депресії, раку молочної залози, шийки матки та яєчників. Найкраще вживати звареною та политою лимонним соком і оливковою олією.

Цибуля доречна в боротьбі проти раку, артриту, інфекцій, запобігає закрепам, поліпшує кровообіг і роботу серця, шлунково-кишкового тракту. Свіжу цибулю слід додавати в салати та сендвічі, а також запікати на грилі.

Боби. Їх споживання зменшує ризик розвитку діабету, раку молочної залози, знижує тиск, регулює апетит, травлення, запобігає остеопорозу та появі каменів у нирках. Боби додають у супи, готують із них рагу.

Дикий лосось.Омега-3 жирні кислоти, вітаміни та мінерали, на які він багатий, сприяють нормальному росту кісток, запобігають остеопорозу, розсіяному склерозу, зменшують ризик інсульту, знижують тиск і рівень «поганого» холестерину. Свіжий лосось добре додавати в салати та сендвічі, запікати в духовці та на грилі.